Sinileima Emmental
Puhtaasti pohjoisesta
Kuusamon Juuston Sinileima on jylhän voimakas Emmentaljuusto, joka saa nimensä Oulankajoessa pauhaavassa kivisestä Taivalköngäs-koskesta.
Kuusamon Juuston Sinileima Emmental on laktoositon kypsytetty juusto, jossa on runsaasti kalsiumia. Maultaan Sinileima on Kuusamon Juuston emmentalien miedoimmasta päästä. Tuote on myynnissä valtakunnallisesti 275g pakkauksessa.
Sinileima Emmentalille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Tuotetiedot
Ainesosat: Pastöroitu maito (alkuperä: Suomi), hapate, suola, säilöntäaine (kaliumnitraatti).
-
Ravintosisältö
Ravintosisältö/100g:
Energiaa………………………. 1600kJ/390Kcal
Hiilihydraattia………………. 0g, josta sokeria 0g
Rasvaa………………………….. 30g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 17g
Proteiinia……………………… 29g
Ravintokuitua………………. 0g
Natriumia…………………….. 0,24g
Suolaa………………………….. 0,6g
Kalsiumia……………………… 1000mg (125 % päivän saantisuosituksesta)
Laktoosia……………………… 0g
-
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä pakkaus muovina.
-
Lisätiedot
Kotimaisuusaste: 99,28 %
275g | ME: 8 kpl | EAN: 6405020030442


Puuttuuko lempijuustosi
lähikaupan valikoimasta?

Ekologisempi pakkaus
Vastuullisuus ja luonnon kunnioittaminen on meille kuusamolaisena yrityksenä äärimmäisen tärkeää ja siksi olemme halunneet siirtyä käyttämään palajuustoissamme Green PE -muovia. Tämä ekologisempi pakkausmateriaali vähentää fossiilisen muovin määrää palajuustojemme kohdalla yli 50%. Materiaalin ekologisuus syntyy kasvipohjaisesta materiaalista, jolla korvataan suuri osa fossiilisesta muovista. Tämä vastaa EU:n komission muovistrategian asetukseen koskien kertakäyttömuoveja, jonka yhtenä vaatimuksena on kunnianhimoinen ja jatkuva uusiutumattomista raaka-aineista valmistettujen muovisten elintarvikepakkausten vähentäminen.
Reseptit
Ota emmentalit osaksi ruoanlaittoa
Emmentalia käytetään sen hyvän sulatettavuuden ansiosta monenlaisissa ruoissa, kuten gratiineissa, makaronilaatikon päällä, pizzassa ja piirakoissa täytteenä. Emmental on siitäkin monipuolinen juusto, että erilaisen vahvuuden valitsemalla saa luotua mieleisen lopputuloksen ruokaan — mitä vahvempi juusto, sitä vahvempi maku syntyy ruokaan. Kokeile emmentalia rohkeasti myös pastoissa parmesaanin tilalla.
Reseptit tuotteella

Cocktail-palat

Emmental lyttyperunat

Emmental-juustosämpylät

Emmentalilla täytetyt letut

Emmentaljuustotikut

Fantasialeivät

Hasselbackan perunat

Juustofocaccia

Juustofondue

Juustoinen kantarellipiirakka

Juustoinen kesäkurpitsapasta

Juustoinen tuulihattukakku

Juustoiset silakkapihvit

Juustokranssi

Juustoletut

Juustopiirakka

Juustosämpylät

Juustotuulihatut

Kana-caesarsalaatti

Kantarellipasta

Karpalo-porojoulutortut

Kasvisgratiini

Ketopizza

Keväinen juustotarjotin

Kevätcroissantit

Kukkafocaccia

Kurpitsarisotto

Mätimoussepalat

Nakkipiilokranssi

Neljän juuston pizza

Nokkosvohvelit

Parsajuustomuffinit

Parsapiirakka

Peltimakaronilaatikko

Perunavartaat

Pestolohi

Pestopasta

Pinaatti-juustopiirakka filotaikinasta

Pippurinen juustopasta

Poro-punasipulileivät

Poropiirakka

Pääsiäisen herkuttelulautanen

Raparperi-pekonipiirakka

Salaatti paahdetuista kasviksista

Sipulikeitto

Suolaiset donitsit

Tacotaskut

Tomaattipiirakka

Täytetyt myskikurpitsat

Uuniperunat
