Juustokranssi

Tällä kertaa kranssi tuodaan ovesta ruokapöytään ja uudenlainen juustotarjotin kootaan kranssin muotoon. Juustokranssi on klassinen tarjottava, joka sopii juhlaan kuin juhlaan. Juustotarjotin on helppo jälkiruoka ja laiskan kokin paras ystävä. Yhdistämällä juustojen kanssa rapeaa ja rouskuvaa, saat helposti juustolautasesta näyttävän ja mielenkiintoisen. Juustokranssin valmistus ei vaadi lisäponnisteluja, sillä juustot vain kuutioidaan ja asetellaan lautaselle.

Tässä juustokranssissa on käytetty Savujuustoa, Vuoristojuustoa, Mustaleima Emmentalia ja Maasdam XO -juustoa. Suosittelemme maistelemaan 3-5 erilaista juustotyyppiä ja voimakkuusasteeltaan erilaisia juustoja. Perheen pienimmille maistuu lempeä Maasdam ja kiireen tullessa voit pilkkoa mukaan myös kermajuustoa! Savuisten makujen ystävälle Savujuustoa tai Savustettua Goudaa ja voimakkaiden makujen ystävälle mustaleima Emmentalia tai Emmental XO juustoa. Vaihtoehtoja riittää ja jokainen perheenjäsen löytää varmasti omat suosikkinsa. Tutustu juustoihimme lisää täällä.


Juustokranssi

Annoksia: 6-8 annos | Valmistus: 30 minuuttia


 
 

näin onnistut

  1. Viipaloi juustoista pieniä kuutioita.

  2. Aseta juustokuutiot pyöreälle astialle.

  3. Asettele oliivit juustopalojen sekaan.

  4. Leikkaa rosmariinista pieniä oksia ja koristele juustokranssi oksilla.

  5. Anna juustotarjottimen olla huoneenlämmössä noin tunti ennen tarjoilua. Näin juustojen aromit tulevat paremmin maistellessa esiin.

  6. Lisää cocktailtikut kranssin keskelle pienessä astiassa.