Kuusamon Juusto – Puhtaasti pohjoisesta 

Kuusamon Juusto on omaleimaisista juustoistaan tunnettu, maamme pohjoisin juustola. Valmistamme ammattitaidolla juustomestariemme kehittämiä juustoja, joiden luonteikkuus kypsyy pohjoisen luonnon ympäröimänä. Tiedämme, että hyvää ei synny helpolla, vaan perkeleellisellä asenteella. Missiomme on tarjota makua ja luonnetta pohjoisen luonnosta jokaiseen päivään.  

Näiden arvojen pohjalle rakennamme tarinaamme.  

Näyttökuva 2019-4-23 kello 12.45.23.png

Hyvä maku 

Itsenäisenä juustolana meillä on vapaus, velvollisuus ja vastuu luoda hyvää makua. Pitkät perinteet juuston tekemiseen ja kädentaito ovat tehneet meistä juuston ammattilaisia. Osaamisen keskiössä on aina maukas tuote, mutta hyvä maku on isompi asia kuin vain tuotteidemme ominaisuus. Hyvä maku pätee kaikkeen tekemiseemme. 

Näyttökuva 2019-4-23 kello 12.46.54.png

Pohjoinen ulottuvuus 

Tulemme puhtaasta pohjoisesta. Kuusamo ja sen luonto on meillä verissä. Se virittää juustoillemme luonteen ja kirjoittaa tarinaamme. Kuusamo on yhdelle kaukana, toiselle lähellä, mutta meille se tarkoittaa monin tavoin raikasta elämäntapaa. 

Näyttökuva 2019-4-23 kello 12.50.11.png

Rohkeus ja rehellisyys 

Olemme nähneet ja kokeneet paljon, mutta yhdessä vaikeistakin asioista on selvitty ja selviämme tulevaisuudessakin. Me emme luovuta, rohkeus ja rehellisyys vie meitä eteenpäin. Erilaisuus on meille hyve. Olemme ylpeitä ja kunnioitamme toisiamme ikään, sukupuoleen ja luonteeseen katsomatta.