POHJOISEN JUUSTOT AMMATTILAISTEN TARPEISIIN

 

 

Me Kuusamon Juustolla haluamme tarjota korkealaatuisia ja puhtaista, kotimaisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita myös ammattilaisten tarpeisiin. Syksyllä valikoimamme tulee hieman muuttumaan uuden pala- ja pakkauslinjaston käyttöönoton myötä. Sivuvirtojen vähenemisen seurauksena Juustomuru-tuotteemme poistuvat valikoimasta ja keskitämme ammattitaitomme muiden ammattilaistuotteiden valmistamiseen. Valikoimaamme kuuluvat täyteläiset juustocremet sekä valmiiksi puolitetut juustoviipaleet. Kehitämme ammattilaisille suunnattuja tuotteitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 
 

Puhdasta proteiinia ja laktoosia puhtaasta pohjoisesta

 

Meille on tärkeää, että raaka-aineet käytetään mahdollisimman pitkälle, jotta mitään ei menisi hukkaan. Juustojen valmistusprosessissa syntyy sivutuotteena juustoheraa, jonka me Kuusamon Juustolla jatkojalostamme omassa jauhetuotannossamme kuivaamalla proteiinijauheeksi ja laktoosiksi jauheena.

Käsiteltävän juustoheran määrä on suoraan yhteydessä juustonvalmistukseen käytettävän maidon määrään. Käsittelyprosessissa juustoherasta erotellaan heraproteiini ja laktoosi. Jatkojalostuksen lopputuloksena saadaan korkealaatuista heraproteiinijauhetta (WPC), joka löytyy myös vähälaktoosisena versiona, sekä laktoosia jauheena.

Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää laadukkaita raaka-aineitamme. Syksyllä 2018 aloitimme yhteistyön Taiwalkosken Panimon kanssa. Yhteistyön tuloksena panimo valmisti Milk Stout oluen, jonka makeuttamiseen on käytetty Kuusamon Juuston laktoosia.

TÄHÄN PULLON KUVA JA LINKKI PANIMON SIVUILLE

Haluaisitko kuulla lisää jauheistamme? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Myyntipäällikkö Eero Alaluusua

p. +358 50 3267 888

eero.alaluusua@kuusamonjuusto.fi