Kuusamon Juusto investoi juuston jatkojalostukseen

Maamme pohjoisin juustola Kuusamon Juusto investoi uuteen paloittelu- ja pakkauslinjaan. Uuden pakkauslinjan ansiosta pakkaaminen helpottuu ja tehostuu sekä antaa uusia mahdollisuuksia pakkaamiseen. Uusi linja vastaa myös tulevaisuuden haasteisiin pakkausmateriaalien kierrätettävyyden osalta. Investoinnin arvo on noin 1,1 miljoonaa euroa.

Read More
Laura Tonteri
Kuusamon Juusto ja Taiwalkosken Panimo yhdistivät maidon ja maltaat – syntyi suomalainen milk stout

Maamme pohjoisin juustola Kuusamon Juusto investoi uuteen paloittelu- ja pakkauslinjaan. Uuden pakkauslinjan Kuusamon Juusto on ensimmäinen meijeri Suomessa, joka on vahvasti mukana oluen valmistuksessa. Yhteistyössä Taiwalkosken Panimon kanssa syntyi milk stout -tyyppinen olut. Vastaavaa meijerin ja panimon yhteistyömallia ei maailmalta löytyne tässä laajuudessa.

Read More
Laura Tonteri
Kuusamon parhaita paloja muruna

Puhtaista pohjoisen mauista tunnettu Kuusamon Juusto tarjoaa Kuusamon parhaita paloja jatkossa myös muruna. Monista muista juustovalmisteista poiketen me emme lisää juustomuruumme mitään. Perunatärkkelys tai paakkuuntumisenestoaine eivät mielestämme siihen kuulu. Ripottele ja nauti 100% juustoa!

Read More
Laura Tonteri
Hyvä emmental hikoilee, mutta nyt hikoilee myös maitotilallinen – juusto voi ratkaista tuottajien kriisin

Rutikuivan kesän jälkeen moni on kysynyt, miten voisi itse auttaa suomalaista tuottajaa. Yksi vastaus piilee juustossa. Harva tietää, että puolet Suomessa syödystä juustosta tuodaan ulkomailta. Juustonvalmistajat Valio, Juustoportti ja Kuusamon Juusto haluavat herätellä suomalaisia pysähtymään hetkeksi juustohyllyllä: jos useampi ostaisi suomalaista juustoa, voitaisiin tuottajille maksaa parempaa hintaa maidosta.

Read More
Laura Tonteri