goudahodarit

 
 
Emmental

Herkullisen hot dogin salaisuus on sen täytteissä. Täyslihamakkara, täyteläinen juusto, sopivan makea kurkkusalaatti, rapea sipulirouhe ja ketsuppi muodostavat hyvän hodarisämpylän kanssa vastustamattoman kokonaisuuden. Hot dogin suosio piilee täytteiden lisäksi sen nopeassa valmistuksessa. Voit nopeimmillaan kasata kaikki täytteet kaupasta ostettujen sämpylöiden väliin, ja lämmittää koko komeuden mikrossa. Vaihtoehtoisesti voit viedä tämän herkun toiseen ääripäähän, jolloin kaikki sämpylöistä alkaen valmistetaan alusta asti itse. Oli valintasi mikä tahansa, hodari maistuu aina!

 
 

goudahodarit

Annoksia: 6 kpl | Valmistus: 45 min.


 
 

ainekset

  • 6 hodarisämpylää - valmiina tai tehtynä itse

  • 6 makkaraa

  • Kurkkusalaattia

  • Sipulirouhetta

  • Ketsuppia 

  • Kuusamon Juuston  Goudaa raastettuna

  • Tuoreita yrttejä

Valmistus

Jos valmistat hodarisämpylät itse, tee sämpylät ohjeen mukaan.

Hodarien kasaaminen

  1. Raasta Gouda.

  2. Paista makkaroita uunissa 180 asteessa noin 10 minuuttia.

  3. Lämmitä hodarisämpylöitä hetki uunin jälkilämmössä.

  4. Leikkaa sämpylät auki ja laita pohjalle runsaasti kurkkusalaattia.

  5. Laita päälle makkara, juustoraastetta ja sipulirouhe.

  6. Koristele ketsupilla ja tuoreilla yrteillä.