Herkullinen Savujuustomuru on uniikki uutuustuote – vastaavaa ei kauppojen hyllyiltä löydy

 
Kuusamon Juusto rakastu savuun (1 of 3).jpg

Suomen pohjoisin juustola Kuusamon Juusto on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen tuotteen. Savuisten ruokien ystäviä hemmotellaan lempeän voimakkaalla uutuudella, 100 % kotimaisella Savujuustomurulla. Kyseessä on monikäyttöinen ja helppo tuote, jolla saa uusia makuvivahteita niin tuttuihin arkiruokiin kuin viikonlopun herkkuihinkin.

Savujuustomurun lempeä maku valmistuu savustamalla edamjuustoa perinteiseen tapaan aidoilla leppälastuilla Kuusamon Juuston omassa savustamossa. Kyseessä on täysin uniikki tuote, sillä vastaavaa kotimaista tuotetta ei kauppojen hyllyiltä vielä löydy. Savujuustomuru sisältää vain aitoja makuja ja puhtaita raaka-aineita. Siinä ei ole mitään ylimääräistä, kuten perunatärkkelystä tai paakkuuntumisenestoaineita, ainoastaan pelkkää juustoa.

Keittoihin, pastoihin, piiraisiin, pizzoihin ja laatikkoruokiin saa helposti makua, kun joukkoon lisätään runsaalla kädellä uutta Savujuustomurua. Sitä voi testailla rohkeasti erilaisiin ruokiin ja kokeilla perinteisen juustoraasteen tilalla.

Kuusamon Juusto Savujuustomuru (150 g) löytyy nyt kauppojen juustohyllyiltä.

Savujuustolle on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo kotimaisista raaka-aineista ja työstä. Savujuustoa on saatavilla myös palajuustona, juustoviipaleina ja kermajuustona.

Lue lisää uutuustuotteesta täältä.

Savujuustomuru (150 g)

  • Täyteläinen, voimakas

  • Rasvaa 20 %. Laktoositon, sisältää runsaasti kalsiumia.

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja maistiaistuotteiden toimitus:

Laura Ollila

044 751 3557

laura.ollila@kuusamonjuusto.fi

 
Guest User