Kuusamon Juuston syksyn uutuudet: arktisia arkijuustoja, monipuolisempia pakkauskokoja ja lempeää savua ruoanlaittoon

 

Kuusamon Juuston syksyn uutuudet saapuvat juustohyllyihin valtakunnallisesti syyskuun alussa. Monipuolisemmat pakkauskoot suosituista juustoistamme, ainoa laatuaan oleva Savujuustomuru ja arktisten arkijuustojen tuoteperhe Eränkävijä® tarjoavat kotimaisia vaihtoehtoja monipuolisiin arjen tarpeisiin.

Arktinen arkijuusto Eränkävijä® vie makuretkelle karun pohjoisen puhtaaseen luontoon

Pitkän kesän jälkeen arki pyörähtää käyntiin aikaisilla aamupaloilla, harrastusten välisillä evästauoilla ja lempeästi yöunille saattelevilla iltapaloilla. Näitä hetkiä varten tarvitaan maukkaita, mutta terveellisiä luottojuustoja. Kuusamon Juuston uudet arktiset arkijuustot Eränkävijä® 10%, Eränkävijä® 15% ja Eränkävijä® 28% vievät makumatkalle pohjoisen puhtaaseen luontoon. Tuoteperheessä on panostettu erityisesti koko perheelle maistuviin makuihin ja terveellisempiin valintoihin. Sekä Eränkävijä® 10% että Eränkävijä® 15% ovat Sydänmerkki-tuotetta. Uudet arkijuustomme toimivat niin leivällä, kuin ruoanlaitossakin.

Kuusamon Juusto Eränkävijä® 10% 275g & 300g

Kuusamon Juusto Eränkävijä® 15% 275g & 300g

Kuusamon Juusto Eränkävijä® 28% 275g & 300g

Vain yksi tulee pohjoisesta Twitter banneri-01.png

 Rakastu savuun

Syksyn tullen grillit ja savustuspöntöt siirretään varastoon odottamaan uuden kesän alkua. Kaipuu lempeän savuisia makuja kohtaan ei kuitenkaan häviä. Savuisten ruokien ystäviä hemmotellaan uudella, omassa salaisessa savustamossamme makunsa saaneella Savujuustomurulla. Ikonisesta Savujuustostamme valmistettu, lempeän voimakasta Savujuustomuru ripotellaan reilulla kädellä jokaisen lempiruoan sekaan. Kokeile rohkeasti ja rakastu savuun!

Kuusamon Juusto Savujuustomuru 150g

Rakastu savuun banneri-01.png

 

Monipuolisemmat pakkauskoot tutusta Goudasta

Paljasjalkainen kuusamolainen, makean suolainen Gouda on saanut kaksi uutta pakkauskokoa. Isompaan nälkään on tarjolla Gouda 525g palana. Reilusta palasta riittää leivälle, ruoanlaittoon, kaverille jaettavaksi ja itselle useampikin santsikierros. Pienempään nälkään valittavana on jatkossa Goudaviipale ohuen ohuina siivuina 120g pakkauksessa. Tuttu, valmiiksi puolitettu juustoviipale sopii erinomaisesti hapankorpun kaveriksi, tai rullattuna sellaisenaan syötäväksi.

Kuusamon Juusto Gouda 525g

Kuusamon Juusto Goudaviipale ohuen ohut 120g

Gouda 525g Kuusamon Juusto (11 of 17).jpg
Goudaviipale ohuen ohut 120g Kuusamon Juusto (10 of 18).jpg