Savumuikkuhodarit

 
 
Emmental

Tämän kuusamolaisempia hodareita ei löydy! Näissä savumuikkuhodareissa maistuu Kuusamossa valmistettu Savustettu Gouda sekä Koillismaan kirkkaissa vesissä kasvanut Kitkan viisas muikku tomaattikastikkeessa. Tulisen ystävä koristelee nämä herkulliset hot dogit chiliketsupilla. Savuinen gouda toimii tomaattisten muikkujen kaverina, luoden vastustamattoman makumatkan pohjoisen parhaiden makujen luokse. Kokeile myös valmistaa hodarisämpylät itse, se on hauskaa tekemistä isolle porukalle tai perheen pienimpien kanssa tehtäväksi.

 
 

savumuikkuhodarit

Annoksia: 6 kpl | Valmistus: 45 min.


 
 

ainekset

  • Kevätsipulia 

Valmistus

  1. Jos valmistat hodarisämpylät itse, tee sämpylät ohjeen mukaan.

  2. Raasta Savustettu Gouda

  3. Lämmitä hodarisämpylöitä hetki uunissa tai mikrossa.

  4. Leikkaa sämpylät auki ja laita pohjalle majoneesia.

  5. Laita majoneesin päälle Kuusamon muikkuja sekä juustoraastetta.

  6. Koristele kevätsipulilla ja chiliketsupilla.