paimenpojan® riistakiusaus

B9E0F0C5-7B05-4F23-8EA1-E9091FBB4EF3.jpeg

Riistakiusaus saa pehmeän makunsa Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juoksevasta sulatejuustosta. Valitse omaan makumaailmaasi sopiva joko lempeän mieto Paimenpoika® Ruoka & Dippi gouda 14 % tai voimakkaampi Paimenpoika® Ruoka & Dippi voimakas. Tämä yksinkertainen, mutta herkullinen Paimenpojan® riistakiusaus on täydellinen arkiruoka, joka maistuu taatusti koko perheelle.


Paimenpojan riistakiusaus

Annoksia: 4 | Valmistus: 2 tuntia


 
 

ainekset

Valmistus

1. Kaada perunat, savuporo, sipuli, mausteet ja valkosipuli uunivuokaan. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

2. Lämmitä kerma kattilassa ja kaada joukkoon Paimenpoika® Ruoka & Dippi juokseva sulatejuusto. Lisää vielä juustoraastetta. 

3. Kaada kermaseos vuokaan ja sekoita.

4. Lopuksi lisää pinnalle vielä juustoraastetta.

5. Paista uunissa 200 asteessa n. 1,5 h. Jos pinta näyttää paistuvan liikaa, laita folio vuoan päälle paiston ajaksi.