Kuusamo Nature Photo -luontokuvakilpailu 02.05.-14.08.2022

Kuusamon Juustolla oma kilpailusarja vuoden 2022 luontokuvakilpailussa

Kuusamon Juusto on mukana vuoden 2022 Kuusamo Nature Photo-luontokuvakilpailussa omalla kilpailusarjallaan. Kuusamon kypsyttämät @kuusamonjuusto Instagram -sarjassa haastetaan valokuvaajia kuvaamaan Kuusamon omaleimaista luontoa kohteista, jotka ovat antaneet inspiraatiota maamme pohjoisimman juustolan juustoille. Kilpailusarjan kuvien tulee esittää Kuusamon Juuston tuotteiden nimettyjä luontokohteita, joita ovat: Putaanköngäs, Taivalköngäs, Jyrävä, Kiutaköngäs, Kallioportti, Ristikallio, Valtavaara, Niskakoski, Särkiköngäs, Jyrävänjärvi ja Taivalköngäs.

Kilpailusarja toteutetaan Instagramissa

Osallistuakseen kilpailuun, tulee osallistujan julkaista ottamansa valokuva Instagramissa julkisena postauksena tunnisteilla #kuusamonaturephoto22 ja @kuusamonjuusto. Rohkaisemme esittämään kuvattavia kohteita luovalla tavalla, läheltä ja kaukaa. Kilpailusarjan osallistumisaika on 2.5.-14.8.2022 ja kilpailuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki yli 18-vuotiaat.

Vuoden 2021-2022 stipendiohjelman teemana on toiminut Iloa taiteesta ja musiikista. Osallistuminen perinteikkääseen kuvakilpailuun oli luonteva jatko teemalle, jolla olemme halunneet nostaa paikallista osaamista taiteen saralla. Odotamme innolla, minkälaisia luovia ratkaisuja kuvaajat juustojemme synnyinsijoilta ottavat, kertoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Laura Ollila.

Kuusamon kypsyttämät -sarjassa valitaan kolme voittajaa. Sarjan voittajat valitsee Kuusamon Juuston henkilökunnasta muodostuva tuomaristo osallistumisajan päätyttyä 14.8.2022 jälkeen. Kilpailun voittajiin ollaan yhteydessä Instagramissa yksityisviesteillä. Pääpalkintona Kuusamon kypsyttämät -sarjassa on 400 € ruokalahjakortti. Toisen sijan palkinto on 100 € ruokalahjakortti ja kolmannen sijan palkinto 60 € ruokalahjakortti.

 

Kilpailun säännöt

Laura OllilaLuontokuvakilpailu