vuoristojuusto vaahterasiirapilla

Kuusamossa valmistettu Vuoristojuusto on maultaan miellyttävän hapokas ja aromikas juusto. Täyteläisen herkuttelujuuston makuparina maistuu makea vaahterasiirappi. Perinteisesti lettujen ja vohveleiden kanssa tarjoiltava makea siirappi täydentää hapokkaan juuston aromeja, luoden vastustamattoman makuelämyksen. Voit tarjoilla juuston ja siirapin sellaisenaan esimerkiksi jälkiruokana. Kokeile makuparia myös vohveleiden päällä murustamalla juusto pieninä paloina vohvelille. Viimeistele annos siirapilla.


vuoristojuusto vaahterasiirapilla

Annoksia: 4 | Valmistus: 15min


NÄITÄ TARVITSET

Näin onnistut

  1. Leikaa juusto 4 annospalaan

  2. Kaada vaahterasiirrappia palojen päälle

  3. Nautiskele!