Eränkävijän eväsleivät

 
 
Juustoinen savuporokeitto.

Eväsleipä on ansainnut paikkansa varsinaisena välipalojen ruokaklassikkona. Leivän voi napata mukaan ja syödä missä vain, eivätkä täytevaihtoehdot lopu käytännössä koskaan. Maukas eväsleipä on oiva kiireisen työpäivän pikalounas ja maistuu myös retkellä tai välipalana. Leivän kruunaa tietysti juusto ja näissä leivissä on käytetty herkullista Eränkävijä 15% -juustoa.

 
 

Eränkävijän eväsleivät

Annokset: 1 annos Valmistusaika: 10min


 
 

ainekset

Valmistus

  1. Voitele leipä ja lisää päälle juustoviipaleet.

  2. Viipaloi päälle haluamasi kasvikset, esimerkiksi tomaattia ja retiisiä.

  3. Lisää päälle herneenversot.

  4. Pakkaa mukaan retkelle ja nauti voileivät esimerkiksi kaakaon kera!