
Riistahodarit
Riistakäristys ja puolukka luovat yhdessä vahvan emmentalin kanssa mitä herkullisimmat hodarit. Käristyksen riistainen maku tasapainottuu makean pirskahtelevalla puolukkahillolla. Vahva Mustaleima Emmental raastetaan kuuman käristyksen päälle, jolloin juusto sulaa upeasti. Voit myös valmistaa hodarit valmiiksi, ja lämmittää uunissa juuri ennen tarjoilua. Näin isolle porukalle on helppo valmistaa syötävää niin, ettei koko tilaisuutta tarvitse viettää keittiössä. Kokeile myös valmistaa hodarisämpylät itse, yllätyt miten helppoa se onkaan!
Annosmäärä
6 annostaValmistusaika
45minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
6 hodarisämpylää
-
600g riistakäristystä
-
Suolaa
-
Pippuria
-
Puolukkahilloa
-
Puolukoita
-
170g Kuusamon Juuston Mustaleima Emmentalia raastettuna
Ohje
- Paista riistakäristys pannulla, mausta suolalla ja pippurilla.
-
Raasta Mustaleima Emmental
-
Lämmitä hodarisämpylöitä hetki uunissa tai mikrossa.
-
Leikkaa sämpylät auki ja laita pohjalle puolukkahilloa.
-
Laita hillon päälle kuumaa riistakäristystä, lisää käristyksen päälle juustoraastetta.
-
Koristele kokonaisilla puolukoilla.