
Laskiaiscroissant
Laskiaisen hittiresepti, laskiaiscroissant! Meidän mielestämme laskiaispullan herkullisin osa on kermavaahto, joten kehitimme kuohkean, mutta juustokakkumaisen valkosuklaamoussen perinteisen kermavaahdon sijaan. Valkosuklaavaahto maistuu erityisen hyvältä vadelmahillon ja tuoreiden vadelmien kanssa. Nämä ovat todella helppo valmistaa kotona ja maistuvat yhtä hyvältä kuin trendikahviloissa – kokeile ja ihastu!
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
20minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
-
2 dl kuohukermaa
-
0,5 dl tomusokeria
-
1/2 prk (100g) Kuusamon Juuston voimakas Ruoka & Dippi juustokastiketta
-
40 g valkosuklaata
-
Vadelmahilloa
-
Tuoreita vadelmia
Ohje
-
Laita tuorejuusto, tomusokeri ja kuohukerma kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.
-
Lisää joukkoon Ruoka & Dippi voimakas -juustokastike ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on niin kuohkeaa, ettei se valu kulhosta.
-
Raasta valkosuklaa ja kääntele vaahdon joukkoon.
-
Leikkaa croissant auki ja levitä vadelmahilloa pohjalle. Pursota valkosuklaamoussea pullan väliin ja laita sen päälle vielä tuoreita vadelmia. Voit koristella croissantit vielä tomusokerilla ja mintunlehdillä.