Lämmisavulohi-joulutortut

Suolaiset tortut ovat tämän joulun hitti! Nämä lämmisavulohitäytteellä höystetyt joulutortut maistuvat joulukauden juhlapöydissä. Täyte on täydellinen nautittavaksi myös keksien välissä tai sellaisenaan esimerkiksi dipattavaksi.

Annosmäärä

10 annosta

Valmistusaika

30min

Vaikeustaso

Arvostele

Lämmisavulohi-joulutortut

Ainekset

Ohje

  1. Ota torttutaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön.

  2. Sekoita kulhossa Paimenpoika Ruoka & Dippi gouda, kermaviili ja lämminsavulohi.

  3. Hienonna punasipuli, omena, maustekurkku ja tilli sekä lisää ne muun massan joukkoon ja sekoita.

  4. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja mausta suolalla ja pippurilla.

  5. Leikkaa ja muotoile torttutaikinalevyt tähden muotoon ja voitele ne kanamunalla.

  6. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

  7. Lado valmiiden torttujen keskelle noin ruokalusikallinen lämminsavulohitäytettä ja viimeistele halutessasi tillillä. Nauti!