PAIMENPOIKA® kermajuusto 500g

Kermajuustojen kermaa

Kuusamon Juuston Paimenpoika® on mieto ja maukas koko perheen suosikki juusto Suomen pohjoisimmasta juustolasta. Paimenpoika® on saanut inspiraationsa Paanajärven paimenpojasta — Akseli Gallen-Kallelan vuonna 1892 maalaamasta taulusta.

Kuusamon Juuston Paimenpoik®a on kotimainen laktoositon kermajuusto, joka sisältää runsaasti kalsiumia. Löydät Kuusamon Juuston Paimenpoika®-kermajuuston myös 1kg pakkauksesta. Paimenpoika-kermajuustolle on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.

  • Ainesosat: pastöroitu maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), säilöntäaine (kaliumnitraatti).

    Kotimaisuusaste: 98.58%

    Ravintosisältö/100g:

    energiaa……………………..1600kJ/380Kcal

    Hiilihydraattia………………0g, josta sokeria 0g Rasvaa………………………….32g, josta tyydyttyneitä

    Rasvahappoja………………18g

    Proteiinia…………………….24g

    Ravintokuitua………………0g

    Natriumia.……………………0,52g Suolaa.…………………………..1,3g Kalsiumia ……………………….790mg (99% päivän saantisuosituksesta) Laktoosia.…………………..0g

    Pakkauksen kierrätysohje: kierrätä pakkaus muovina.

    500g I ME: 12 kpl | EAN 6405020034303

 
 

KERMAJUUSTO ON LOISTAVA RUOANLAITTOJUUSTO

Kuusamon Juuston Paimenpoika® kermajuusto on mitä parhaimpia tuotteita ruoanlaittoon. Pehmeä maku sopii monenlaiseen kokkailuun ja maistuu varmasti koko perheelle lempeän makunsa vuoksi. Kokeile rohkeasti reseptejämme, isosta juustopalasta riittää juustoa isompaankin ruoanlaittoon.


PAIMENPOIKA SOPII MYÖS JUUSTOTARJOTTIMELLE

Moni mieltää kermajuuston täysin arkijuustoksi, jota käytetään leivällä höylättynä ja ruoanlaitossa raastettuna. Kermajuusto on monelle maistuvan makuprofiilinsa vuoksi kuitenkin oiva juusto myös juhlahetkiin. Kokeile kermajuustoa rohkeasti jälkiruokana tai osana juustotarjotinta. Paimenpojan voi tarjoilla valmiiksi pilkottuina annospaloina, jolloin esimerkiksi lapsien on helppo nauttia juustotarjoilusta. Voit kuitenkin kattaa Paimenpojan myös isompana palana osaksi juustotarjotinta, jolloin juuston ominainen maku säilyy paremmin ja jokainen vieras voi leikata itselleen sopivan palan juustoa.