Mustaleima Emmental -viipale 120g

Jylhän voimakkaat viipaleet

Kuusamon Juuston Mustaleima Emmental on jylhän voimakas emmentaljuusto. Sen esikuvana on Oulangan kansallispuistossa pauhaava Kiutaköngäs, joka on yksi Suomen komeimmista ja suurimmista könkäistä. Mustaleima on voimakkaita makuja rakastavan valinta.

Kuusamon Juuston Mustaleima Emmental on laktoositon viipalejuusto, joka sisältää runsaasti kalsiumia. Maultaan Mustaleima on emmentaleistamme toiseksi voimakkain. Löydät Kuusamon Juuston Mustaleima Emmental -viipaleet valtakunnallisesti 120g ja 290g pakkauksessa.

Mustaleima Emmentalille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.

  • Ainesosat: Pastöroitu maito (alkuperä: Suomi), hapate, suola, säilöntäaine (kaliumnitraatti).

    Kotimaisuusaste: 99,18 %

    Ravintosisältö/100g:

    Energiaa………………………. 1650kJ/400Kcal

    Hiilihydraattia………………. 0g, josta

    Sokeria…………………………. 0g

    Rasvaa…………………………. 31g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 20g

    Proteiinia……………………… 29g

    Ravintokuitua……………….. 0g

    Natriumia……………………… 0,28g

    Suola…………………………….. 0,7g

    Kalsium…………………………. 1000mg (125 % päivän saantisuosituksesta)

    Laktoosia……………………… 0g

    Pakkauksen kierrätysohje: Kierrätä pakkaus muovina.

    120g | ME: 10 kpl | EAN: 6405020031012


Kätevät viipaleet

Mikään ei ole helpompaa, kuin lisätä viipale omaa suosikkijuustoa leivälle. Ota juustoviipaleet mukaan retkelle, mökkireissulle tai mihin tahansa missä haluat viipaleita käyttää!

Pakkaukset ovat helposti avattavia ja uudelleensuljettavia, joten viipaleet säilyvät pakkauksessa hyvin ja jokainen viipale maistuu yhtä tuoreelta.


Mustaleima Emmentalia oltava aina jääkaapissa!
— Juustonystävä

Kokeile reseptejä

Suomalaiseen aamupalaan kuuluu kylmät leivät, juusto ja kasvikset. Erilaiset täytetyt leivät aamupalasämpylästä saaristolaisleipään ovat herkkuja, jotka saavat hetkessä maukkaan täytteen valmiista juustoviipaleista. Maultaan vahva ja rikas mustaleima Emmentalviipaleet maistuvat niin arjessa kuin juhlassakin.


Yhdistele rohkeasti

Kuusamon Juuston Emmentalit ovat juustojen aatelia, ja saaneet nimensä paikallisten koskien mukaan. Mitä kypsempi juusto, sitä voimakkaampi juusto. Emmentaliemme vivahteikas maku ja luonteikkuus syntyvät kärsivällisellä kypsyttämisellä keskellä Koillismaan jylhiä vaaroja. Nämä juustot eivät kypsy kalenterista katsomalla, vaan ammattitaidolla juustomestariemme arvion mukaisesti.

Kuusamon Juuston Mustaleima Emmentalin löydät myös palajuustona. Mustaleima Emmental sopii erinomaisesti makupariksi drinkkien kanssa, katso parhaat juomavinkkimme!