ripotella pastajuusto

täydellinen suomalainen pastajuusto

Ripotella pastajuusto on täydellinen ruoanlaittojuusto kaikenlaiseen arjen kokkailuun, mutta täydellinen etenkin pastan kanssa. Ripotella pastajuusto on 100 % kotimaista juustoa! Löydät Ripotella pastajuuston 100g pakkauksesta K-kaupoista kautta maan.

Ripotella pastajuustolle on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.

  • Ainesosat: Pastöroitu maito (alkuperä: Suomi), hapate, suola, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), säilöntäaine (kaliumnitraatti).

    Kotimaisuusaste: 98,58 %

    Ravintosisältö/100g:

    Energiaa………………………..1535kJ / 370Kcal

    Hiilihydraattia………………….0g, josta

    Sokeria……………………………0g

    Rasvaa……………………………..30g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 14g

    Proteiinia………………………..25g

    Ravintokuitua…………………..0g

    Natriumia…………………………0,52g

    Suola……………………………….1,3g

    Kalsium……………………………790mg (99 % päivän saantisuosituksesta.)

    Laktoosia………………………..0g

    Pakkauksen kierrätysohje: Kierrätä pakkaus muovina.

    100g | ME: 12 kpl | EAN: 6405020031715


Täydellinen suomalainen pastajuusto

Asetimme tavoitteeksemme luoda Suomen parhaan pastajuustomurun. Ripotella pastajuusto on vertaansa vailla oleva ruoanlaittojuusto, jonka täydellinen murumainen rakenne sopii eriomaisesti erilaisiin pastaruokiin sekä myös muuhun kokkailuun.

Tämän juuston erottuva ominaisuus on sen pehmeä ja aromaattinen maku. Ripotella pastajuuston makumaailma on täyteläinen, mutta samalla miellyttävän kermainen. Sen lempeän suolainen sävy tekee siitä täydellisen lisän niin pastaruokiin, salaateille, kuin gratinoituihin kasvisruokiinkin.

Ripotella pastajuuston kehitystyössä on aromikkaan maun lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota juuston rakenteeseen, jotta se sulaa helposti. Ripotella pastajuusto on aromikas ja se sulaa helposti ruoan sekaan.

Kun valitset Ripotella pastajuuston, tuet samalla suomalaista ruokakulttuuria ja paikallista tuotantoa. Se onkin oiva esimerkki siitä, kuinka perinteitä vaalitaan, mutta samalla osataan ottaa vastaan modernit kulinaristiset vaikutteet ja tehdä Suomessa täydellistä pastajuustoa.

Nauti täydellisestä suomalaisesta pastajuustosta ja anna sen rikastuttaa ruokailuhetkiäsi ainutlaatuisella maullaan. Ripotella pastajuusto – suomalaisen ruokakulttuurin aarre, joka ansaitsee paikkansa jokaisessa ruokapöydässä!


pippurinen juustopasta

Täydellinen suomalainen Ripotella pastajuusto tarvitsee seurakseen tietysti täydellisen reseptin, jossa aromikas pastajuusto pääsee täysiin oikeuksiinsa. Resepti on tietenkin pippurinen juustopasta, italialaiselta nimeltään tunnettu cacio e pepe, joka on taivaallinen yhdistelmä italialaista pastaa ja suomalaista juuston taikaa. Pippurinen juustopasta on täynnä rakkautta ja makua, ja mikä parasta – se valmistuu vain muutamassa helpossa vaiheessa.

Pippurinen juustopasta on ehdottomasti ruokalaji, joka jää mieleesi ja jota haluat kokata uudelleen ja uudelleen. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin herkullinen, että se saa aina uudestaan veden herahtamaan kielelle.