Luontokuvakilpailun voittajat on valittu

Kuusamon Juusto oli mukana vuoden 2022 Kuusamo Nature Photo-luontokuvakilpailussa omalla kilpailusarjallaan. Kuusamon kypsyttämät @kuusamonjuusto Instagram -sarjassa haastettiin valokuvaajia kuvaamaan Kuusamon omaleimaista luontoa kohteista, jotka ovat antaneet inspiraatiota maamme pohjoisimman juustolan juustoille. Kilpailusarjan kuvien tuli esittää Kuusamon Juuston tuotteiden nimettyjä luontokohteita, joita olivat: Putaanköngäs, Taivalköngäs, Jyrävä, Kiutaköngäs, Kallioportti, Ristikallio, Valtavaara, Niskakoski, Särkiköngäs, Jyrävänjärvi ja Taivalköngäs.

KILPAILUSARJA TOTEUTTIIN INSTAGRAMISSA

Osallistuakseen kilpailuun, tuli osallistujan julkaista ottamansa valokuva Instagramissa julkisena postauksena tunnisteilla #kuusamonaturephoto22 ja @kuusamonjuusto. Tunnisteita käytettiin yli 500 kertaa kilpailuaikana, mutta vain murto-osa kuvista oli otettu yllä luetelluista luontokohteista.

Kuusamon kypsyttämät -sarjassa valittiin kolme voittajaa. Sarjan voittajat valittiin Kuusamon Juuston henkilökunnasta muodostuvan tuomariston keskuudessa osallistumisajan päätyttyä 14.8.2022. Pääpalkintona Kuusamon kypsyttämät -sarjassa oli 400 € ruokalahjakortti. Toisen sijan palkinto oli 100 € ruokalahjakortti ja kolmannen sijan palkinto 60 € ruokalahjakortti. Paljon onnea voittajille!