vastuullisuus - sertifikaatit

Erilaiset sertifikaatit ovat osoitus siitä, että lupauksista ja tavoitteista on siirrytty käytäntöön. Tälle sivulle olemme koonneet sertifikaatteja, joiden myöntäminen Kuusamon Juustolle on tae laadusta, tiukan valvonnan kautta.

 
 
 

OIVA raportti

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.

Lue Kuusamon Juuston uusin Oiva raportti täältä.

 
 
 
Hyvää Suomesta merkki Kuusamon Juusto-01.png

hyvää suomesta -merkki

Löydät kaikista Kuusamon Juuston tuotteista Hyvää Suomesta -merkin. Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisten pakattujen elintarvikkeiden alkuperämerkki. Se kertoo suomalaisesta raaka-aineesta ja työstä. Hyvää Suomesta -merkkiä käyttäviä yrityksiä valvotaan tarkastuskäynneillä ja jatkuvalla tuoteseurannalla.

Lue lisää Hyvää Suomesta -merkistä täältä.

 
 
 
FSSC 22 000-01.png

ISO 22000 -sertifiointi

FSSC 22 000 -laatujärjestelmän ansiosta tuotteidemme tuoteturvallisuus täyttää laatuun, terveyteen ja turvallisuuteen sekä ympäristöön liittyvät vaatimukset.

Lisätietoja sertfikaatista löydät FSSC 22000 -sivustolta.

 
 
 
Ping Ethics 1080x1080-01.png

PING ethics

Me Kuusamon Juustolla olemme allekirjoittaneet PING Ethics -koodiston. Allekirjoituksella lupaamme, että olemme sitoutuneet edistämään avoimesti toteutettavaa vaikuttajamarkkinointia.

Lue lisää PING Ethics -koodistosta täältä.