
Sipulikeitto
Suussa sulava sipulikeitto lämmittää viilenevissä säissä. Saat herkullisen kuorrutuksen sipulikeittoon Sinileima Emmental -raasteella. Kutsu ystävät illalliselle ja kokkaa ihanaa juustoista sipulikeittoa alku- tai pääruoaksi.
Vaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
500 g sipulia
-
2 valkosipulinkynttä
-
2 rkl öljyä
-
3 rkl vehnäjauhoja
-
Suolaa ja mustapippuria
-
1 l vettä
-
1 kasvisliemikuutio
-
Paahtoleipää
-
Sinileima Emmental -juustoraastetta
Ohje
-
Kuori ja viipaloi sipulit sekä valkosipulit.
-
Kuullota sipulit öljyssä kattilassa.
-
Lisää kattilaan venhäjauhot ja sekoita joukkoon vesi.
-
Lisää kasvisliemikuutio ja anna hautua noin puoli tuntia.
-
Mausta mustapippurilla.
-
Annostele keitto paistonkestäviin annoskulhoihin.
-
Lisää päälle viipaleet paahdettua paahtoleipää.
-
Ripottele päälle reilu kerros Sinileima Emmental juustoraastetta.
-
Gratinoi 5-7 minuuttia uunissa grillivastuksen alla.