Sinileima Emmental

Puhtaasti pohjoisesta

Kuusamon Juuston Sinileima on jylhän voimakas Emmentaljuusto, joka saa nimensä Oulankajoessa pauhaavassa kivisestä Taivalköngäs-koskesta.

Kuusamon Juuston Sinileima Emmental on laktoositon kypsytetty juusto, jossa on runsaasti kalsiumia. Maultaan Sinileima on Kuusamon Juuston emmentalien miedoimmasta päästä. Tuote on myynnissä valtakunnallisesti 275g  pakkauksessa.

Sinileima Emmentalille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Tuotetiedot

    Ainesosat: Pastöroitu maito  (alkuperä: Suomi), hapate, suola, säilöntäaine (kaliumnitraatti).

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö/100g:

    Energiaa………………………. 1600kJ/390Kcal

    Hiilihydraattia………………. 0g, josta sokeria 0g

    Rasvaa………………………….. 30g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 17g

    Proteiinia……………………… 29g

    Ravintokuitua………………. 0g

    Natriumia…………………….. 0,24g

    Suolaa………………………….. 0,6g

    Kalsiumia……………………… 1000mg (125 % päivän saantisuosituksesta)

    Laktoosia……………………… 0g

  • Pakkauksen kierrätys

    Kierrätä pakkaus muovina.

  • Lisätiedot

    Kotimaisuusaste: 99,28 %

    275g | ME: 8 kpl | EAN: 6405020030442

Tuote on höylättävissä.

Puuttuuko lempijuustosi
lähikaupan valikoimasta?

Ei hätää! Voit toivoa Kuusamon Juustoja lähikauppasi valikoimaan.

Ekologisempi pakkaus

Vastuullisuus ja luonnon kunnioittaminen on meille kuusamolaisena yrityksenä äärimmäisen tärkeää ja siksi olemme halunneet siirtyä käyttämään palajuustoissamme Green PE -muovia. Tämä ekologisempi pakkausmateriaali vähentää fossiilisen muovin määrää palajuustojemme kohdalla yli 50%. Materiaalin ekologisuus syntyy kasvipohjaisesta materiaalista, jolla korvataan suuri osa fossiilisesta muovista. Tämä vastaa EU:n komission muovistrategian asetukseen koskien kertakäyttömuoveja, jonka yhtenä vaatimuksena on kunnianhimoinen ja jatkuva uusiutumattomista raaka-aineista valmistettujen muovisten elintarvikepakkausten vähentäminen.

Reseptit

Ota emmentalit osaksi ruoanlaittoa

Emmentalia käytetään sen hyvän sulatettavuuden ansiosta monenlaisissa ruoissa, kuten gratiineissa, makaronilaatikon päällä, pizzassa ja piirakoissa täytteenä. Emmental on siitäkin monipuolinen juusto, että erilaisen vahvuuden valitsemalla saa luotua mieleisen lopputuloksen ruokaan — mitä vahvempi juusto, sitä vahvempi maku syntyy ruokaan. Kokeile emmentalia rohkeasti myös pastoissa parmesaanin tilalla.

Reseptit emmentalista