Savujuustohampurilainen

 
 
Emmental

Tekeekö mielesi savuista hampurilaista, mutta grilliä ei näy missään? Ei hätää, Kuusamon Juuston Savujuusto on ratkaisu ongelmaasi. Kasaa herkullinen savujuustohampurilainen mehevästä pihvistä, raikkaista kasviksista, tuhdista majoneesista ja Kuusamossa savustetusta Savujuustosta. Tämä burgeri ei jätä kylmäksi, tulet himoitsemaan tätä hampurilaista kerta toisensa jälkeen. Täydellinen hampurilainen syntyy toisiaan täydentävistä raaka-aineista, joiden valmisteluihin ei tarvitse käyttää paljon aikaa. Nopeaa ja herkullista ruokaa, joka vie makumatkalle grillattujen hampurilaisten maailmaan — ilman grilliä!

 
 

savujuustohampurilainen

Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 45 min


 
 

ainekset

  • 4 hampurilaissämpylää

Valmistus

  1. Valmista ensin kasvikset. Pese ja viipaloi tomaatit. Leikkaa sipuli renkaiksi. Huuhtele salaatinlehdet.

  2. Leikkaa Savujuustosta reiluja paloja, näissä burgereissa saa juusto maistua!

  3. Lämmitä paistinpannu kuumaksi. Lisää voi ja anna voin hieman sulaa.

  4. Paista jauhelihapihvejä 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Mitä pidempi paistoaika, sitä kypsempi pihvi.

  5. Paistamisen loppuvaiheessa lisää juustoviipaleet pihvien päälle, juusto sulaa näin sopivan pehmeäksi.

  6. Ota pihvit pois pannulta ja paista hampurilaissämpylöitä pannulla hetki. Upea maku paistorasvasta tarttuu sämpylöihin, tehden burgereista entistäkin mehevämpiä.

  7. Kasaa hampurilaiset: pohjan päälle reilusti majoneesia, majoneesin päälle pihvi juustolla ja lopuksi kasvikset.

  8. Nauti kylmän juoman kanssa!