Lohipatongit

Täytetyt patongit kuuluvat monien lempi välipalojen joukkoon, eikä suotta! Ne ovat samalla herkullisia ja täyttäviä sekä niiden täytteet saa valita juuri oman mielen mukaan — usein niissä voi jopa hyödyntää myös edellispäivän ruoantähteitä. Nämä täytetyt lohipatongit saavat täytteekseen ihanan lohitäytteen, täyteläisiä tillillä kuorrutettuja Paimenpoika® Kermajuustoviipaleita sekä silmusalaattia. Valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja reseptin voi halutessaan tuplata, mikäli kokkaa isommalle seurueelle. Olitpa sitten menossa ystäviesi kanssa piknikille, järjestämässä juhlia, nauttimassa koti-illasta tai vaikka lähdössä reissuun, nämä täytetyt lohipatongit sopivat varmasti evääksi!

Vinkki: katso myös täytettyjen kanapatonkien resepti!


Lohipatonki

Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 30 min


NÄITÄ TARVITSET

Valmistus

  1. Aloita valmistamalla lohitäyte.

  2. Laita lohipalat kulhoon ja lisää joukkoon ranskankerma sekä majoneesi. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi.

  3. Lisää kaprikset seokseen ja sekoita hyvin. Mausta lohitäyte suolalla ja mustapippurilla oman maun mukaan.

  4. Halkaise patongit ja aloita täyttäminen. Pyörittele Kuusamon Juuston Paimenpoika® kermajuustoviipaleet hienonnetussa tillissä ja asettele ne patonkien pohjalle.

  5. Lisää seuraavaksi lohitäytettä juustoviipaleiden päälle. Laita lohitäytteen päälle vielä silmusalaattia ja nauti!