Avokadopasta

avokadopasta

Haluatko valmistaa suussa sulavaa avokadopastaa, joka on täydellinen yhdistelmä kermaisuutta, aromikkuutta ja raikkautta? Kuusamon Juusto tuo tähän suosikkiruokaan oman herkullisen twistinsä. Tämä resepti yhdistää kermaisen avokadokastikkeen ja Kuusamon Juuston herkullisen aromikkaan Ripotella Pastajuuston. Tämä avokadopasta luo pastalautasellesi kerrassaan hurmaavan makumaailman. Siispä avokadopasta sopii moniin tilanteisiin, kuten arkeen, illanistujaisiin tai vaikkapa viikonlopun herkutteluun. Kutsu ystäväsi koolle ja ihastukaa yhdessä avokadopastan hurmaavaan herkullisuuteen!


Avokadopasta

Annoksia: 4-6 kpl | Valmistus: 30 min


NÄITÄ TARVITSET

  • 1 pss (100 g) Ripotella Pastajuustoa

  • 2 valkosipulinkynttä

  • ½ chiliä

  • 1 limetti

  • 2 kypsää avokadoa

  • suolaa

  • mustapippuria myllystä

  • loraus oliiviöljyä

  • kourallinen hienonnettua basilikaa

  • 400-500 g spagettia

Valmistus

  1. Tee avokadokastike suoraan tarjoilukulhoon, jossa tarjoilet avokadopastan. Hienonna kulhoon valkosipuli ja chili sekä purista limen mehu.

  2. Lisää joukkoon kuutioidut avokadot, hienonnettu basilika sekä suola, mustapippuri ja oliiviöljy.

  3. Lisää n. 80 g Ripotella Pastajuustoa kastikkeeseen.

  4. Keitä spagetti al denteksi pussin ohjeen mukaan hyvin suolatussa vedessä ja ota talteen noin desilitra keitinvettä.

  5. Valuta pasta lävikössä ja kaada desi keitinvettä avokadokastikkeen joukkoon.

  6. Sekoita kastike tasaiseksi, jonka jälkeen kaada pasta kastikkeen sekaan. Sekoita.

  7. Ripottele päälle loput Ripotella Pastajuustosta, rouhi päälle mustapippuria myllystä ja ripottele päälle muutama basilikanlehti.

  8. Tarjoile ja nauti!