Mansikka-raparperidrinkki

Kuusamon Juuston makean suolainen Gouda on täydellinen makupari kesällä sadossa olevien raparperin ja mansikan rinnalle. Teen tanniinit ja sitruksinen ja voimakkaan katajainen Tanqueray gin luovat entisestään syvyyttä tähän yhdistelmään, jossa pehmeä ja rasvainen Gouda taittuu kauniisti suussa sitä tukevien aromien kanssa.

Annosmäärä

1 annosta

Valmistusaika

10min

Vaikeustaso

Arvostele

Mansikka-raparperidrinkki

Ainekset

  • 2 cl Aperol

  • 2 cl Tanqueray Gin

  • 2 cl mansikkatee siirappia

  • 3 cm pala tuoretta raparperia tai 3 cl kylmäpuristettua raparperimehua.

  • Pidennys Nordic Koivu Tonicilla tai kivennäisvedellä

Ohje

  1. Jos käytät kylmäpuristettua raparperimehua tai kylmäpuristettua raparperi-mansikkamehua, niin voit vain mitata kaikki ainekset lasiin ja sekoittaa lusikalla.
  2. Koristele koivun lehdellä. Jos haluat käyttää tuoretta raparperia ja mansikkaa, niin laita ensin kaikki ainekset (paitsi tonic vesi) esimerkiksi juomapulloon ja riko ne sauvasekoittimella, näin saadaan kaikki hapokkuus raparperista irti.
  3. Tämän jälkeen sekoita ainekset juomapullossa jäiden kanssa ja kaada lasiin, lisää lopuksi koivu tonic tai kivennäisvesi.