
Maissiribsit
Maissiribsit on herkkuruoka, joka valmistuu helposti grillissä tai airfryerissa!
Maissiribseissä tuoreiden maissien päälle levitetään herkullinen marinadi, joka tuo uutta makua maisseihin. Maissiribsit viimeistellään Paimenpoika Ruoka & Dippi juustokastikkeella, kevätsipulilla ja lehtipersiljalla. Tarjoile kesällä muiden grilliherkkujen kanssa ja nauti!
Annosmäärä
8 annostaValmistusaika
1hVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
2 tuoremaissia
-
4 rkl oliiviöljyä
-
1/2 tl sitruunapippuria
-
1/4 tl pippuria
-
1/2 tl valkosipulijauhetta
-
1/2 tl chilijauhetta
-
1/2 tl savupaprikamaustetta
-
ripaus suolaa
-
1 kevätsipuli
-
lehtipersiljaa
Ohje
-
Leikkaa maissit neljään osaan.
-
Valmista marinadi. Sekoita oliiviöljy, pippuri, valkosipulijauhe, chilijauhe, savupaprikamauste ja suola keskenään.
-
Levitä marinadi maissien päälle ja anna niiden levätä noin 30 min.
-
Paista maissit grillissä tai airfryerissa 200 asteessa noin 15 min. Pilko sillä välin keltasipuli.
-
Ripottele paistettujen maissien päälle kevätsipulia ja Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastiketta. Viimeistele lehtipersiljalla ja nauti!