
Kanapullat ja tikka masala -kastike
Kanalihapullat sopivat mausteisen tikka masala -kastikkeen kanssa todella hyvin yhteen. Tämä on ihanaa arkiruokaa ja sopii nautittavaksi erinomaisesti riisin ja itse tehdyn juustoisen naanleivän kanssa!
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
45minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
400 g broilerin jauhelihaa
1 kananmunan
40 g sipulikeittojauhetta
1/2 ruukkua persiljaa
1/2 tl valkosipulijauhetta
1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl mustapippuria
1 rkl voita
1 sipulin
450 g valmista tikka masala kastiketta
Ohje
-
Sekoita kanan jauheliha, kananmuna ja sipulikeitto keskenään.
-
Hienonna persilja ja sekoita massan joukkoon.
-
Mausta valkosipulilla, paprikajauheella ja mustapippurilla.
-
Laita nokare voita paistinpannulle ja pyörittele massasta pieniä palloja.
-
Ruskista ja kypsennä kanapullat ja aseta sivuun odottamaan.
-
Hienonna sipuli ja kuullota pannulla. Lisää valmis tikka masala -kastike.
-
Lisää joukkoon Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda juustokastike ja sekoita.
-
Lisää viimeiseksi kanapullat joukkoon ja anna kastikkeen olla muutama minuutti miedolla lämmöllä.
-
Nauti esimerkiksi riisin ja juustoisen naanleivän kanssa!