Juustoinen pistaasi-pestoleipä

Kun lämpimien voileipien himo iskee seuraavan kerran, kokeile näitä kerrassaan maistuvia juustolla,  kalkkunalla, pestolla, pistaasimurulla ja hunajalla täytettyjä leipiä.

Annosmäärä

2 annosta

Valmistusaika

15min

Vaikeustaso

Arvostele

Juustoinen pistaasi-pestoleipä

Ainekset

  • Ciabatta-leipä (tai muu valitsemasi leipä)
  • Goudaviipaleita
  • Virheää pestoa
  • Suolaamattomia pistaaseja
  • Kalkkunaleikkeleitä
  • Hunajaa

Ohje

  1. Leikkaa ciabatasta sopivan kokoinen annos ja  halkaise se puoliksi.
  2. Sivele kummallekkin puolelle vihreää pestoa.  Leikkaa pistaaseista murua ja   ripottele sitä peston päälle. Pirskottele päälle hieman hunajaa. Kasaa päälle  kaksi viipaletta goudajuustoa ja haluamasi määrä kalkkunaleikkelettä.  Laita kansi päälle.
  3. Paista leipiä joko paninigrillissä tai paistinpannulla kunnes juusto on sulanut. Jos paistat leivät paistinpannulla, voit painaa leipiä kasaan esimerkiksi kattilan avulla.
  4. Nauti!