Juusto-perunatortilla

Tortilloita uudella tyylillä! Näiden tortillojen pohjana toimivat perunasta ja Eränkävijä 10% juustoraasteesta tehty  levy, jonka sisään kätkeytyy raikkaita kasviksia, tuorejuustoa ja kanakebabia.

Annosmäärä

2 annosta

Valmistusaika

45min

Vaikeustaso

Arvostele

Juusto-perunatortilla

Ainekset

  • 2-3  kiinteää perunaa
  • Eränkävijä 10 % juustoraastetta
  • Kanakebabia
  • Yrttituorejuustoa
  • Kurkkua
  • Jäävuorisalaattia

Ohje

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  2. Leikkaa perunasta ohuita siivuja joko puukolla tai mandoliinilla.
  3. Levitä perunaviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille lomittain, niin että ne muodostavat levyn.
  4. Ripottele päälle Eränkävijä 10% juustoraaste tasaisesti.
  5. Paista uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  6. Irrota levy varovasti leivinpaperilta.
  7. Levitä yrttituorejuustoa levyn päälle. Lisää täytteiksi jäävuorisalaattia kurkkua ja paistettua kanakebabia.
  8. Rullaa levy ja halkaise se keskeltä kahtia.
  9. Nauti!