Grillatut munakoisot

Grillatut munakoisoveneet ovat täydellistä grilliruokaa! Grillatut  munakoisot ovat jo itsessään herkullisia, mutta tämä resepti vie ne seuraavalle tasolle, kun täytteeksi lisätään Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -sulatejuustoa, texmex-jauhelihaa, Eränkävijä 15% juustoa,  tomaattisalsaa ja murustettuja nachoja. Kokeile reseptiä ja ihastu!

Annosmäärä

4 annosta

Valmistusaika

1h 10min

Vaikeustaso

Arvostele

Grillatut munakoisot

Ainekset

  • 2 munakoisoa
  • 1/2 tl suolaa
Täyte
  • 200g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1/2 paprika
  • 200g kidneypapuja
  • 1/2 tacomaustepussi (14g)
  • 100g tomaattimurskaa
  • Eränkävijä 15% juustoa
  • Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -juustokastiketta
Salsa
  • 2 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 limen mehu
  • 1 chili
  • Tuoretta korianteria
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl sokeria
Päälle
  • Nachoja

Ohje

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen (voit myös grillata munakoisot). Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja asettele uunivuokaan leikkuupinta ylöspäin. Suolaa pinnat ja paista uunin keskitasolla noin puoli tuntia.
  2. Valmista texmex-jauhelihatäyte. Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli pannulla. Lisää joukkoon tacomauste, hienonnettu paprika ja kidneypavut. Lisää lopuksi tomaattimurska joukkoon ja sekoita.
  3. Valmista salsa hienontamalla kulhoon tomaatti, punasipuli, chili ja korianteri. Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla ja sokerilla.
  4. Ota munakoisot pois uunista ja tee puukolla viillot munakoison pintaan. Lusikoi päälle Paimenpoika Ruoka & Dippi -juustokastiketta ja lado sen päälle jauhelihatäytettä. Raasta päälle vielä Eränkävijä 15% juustoa.
  5. Laita munakoisot takaisin grilliin tai uuniin noin 15 minuutiksi.
  6. Lisää munakoisojen päälle vielä  tomaattisalsaa ja murusta nachoja. Nauti muiden grilliruokien kanssa!