
Grillatut munakoisot
Grillatut munakoisoveneet ovat täydellistä grilliruokaa! Grillatut munakoisot ovat jo itsessään herkullisia, mutta tämä resepti vie ne seuraavalle tasolle, kun täytteeksi lisätään Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -sulatejuustoa, texmex-jauhelihaa, Eränkävijä 15% juustoa, tomaattisalsaa ja murustettuja nachoja. Kokeile reseptiä ja ihastu!
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
1h 10minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
- 2 munakoisoa
- 1/2 tl suolaa
Täyte
- 200g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 1/2 paprika
- 200g kidneypapuja
- 1/2 tacomaustepussi (14g)
- 100g tomaattimurskaa
- Eränkävijä 15% juustoa
- Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -juustokastiketta
Salsa
- 2 tomaattia
- 1 punasipuli
- 1 limen mehu
- 1 chili
- Tuoretta korianteria
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl sokeria
Päälle
- Nachoja
Ohje
- Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen (voit myös grillata munakoisot). Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja asettele uunivuokaan leikkuupinta ylöspäin. Suolaa pinnat ja paista uunin keskitasolla noin puoli tuntia.
- Valmista texmex-jauhelihatäyte. Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli pannulla. Lisää joukkoon tacomauste, hienonnettu paprika ja kidneypavut. Lisää lopuksi tomaattimurska joukkoon ja sekoita.
- Valmista salsa hienontamalla kulhoon tomaatti, punasipuli, chili ja korianteri. Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla ja sokerilla.
- Ota munakoisot pois uunista ja tee puukolla viillot munakoison pintaan. Lusikoi päälle Paimenpoika Ruoka & Dippi -juustokastiketta ja lado sen päälle jauhelihatäytettä. Raasta päälle vielä Eränkävijä 15% juustoa.
- Laita munakoisot takaisin grilliin tai uuniin noin 15 minuutiksi.
- Lisää munakoisojen päälle vielä tomaattisalsaa ja murusta nachoja. Nauti muiden grilliruokien kanssa!