
Enchiladat broileritäytteellä
Enchiladat ovat ihanaa viikonloppuruokaa, ja nämä valmistuvat helposti myös grillissä! Tortillataskujen sisään kätkeytyy Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -juustokastiketta sekä fajita-maustettu broileritäyte. Kokeile ja nauti!
Annosmäärä
6 annostaValmistusaika
40minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
- 6 tortillapohjaa
- 400 g kanan fileesuikaleita
- 1 pss (28g) fajita-mausteseosta
- 1 paprika
- 1 sipuli
- 1/2 prk (100g) Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -juustokastiketta
- Eränkävijä 15% juustoa
Ohje
- Paista broilerin fileesuikaleet pannulla pienessä tilkassa öljyä.
- Lisää joukkoon hienonnettu paprika ja sipuli. Mausta fajitamausteella.
- Levitä tortillapohjan keskiosaan ensin Paimenpoika Ruoka & Dippi -juustokastiketta ja sen päälle kanatäytettä.
- Rullaa tortillapohja kiinni. Asettele 6 tortillaa vuokaan ja raasta niiden päälle reilusti Eränkävijä 15% juustoa.
- Paista enchiladoja 200-asteisessa uunissa tai grillissä noin 10 minuuttia. Kääntele varovaisesti välissä.
- Nauti muiden grilliruokien kanssa!