
Crunch wrap
Valmista herkullisen rapeat crunch wrapit, jotka ovat täytetty jauhelihalla, maissilla, nachoilla, kasviksilla ja täyteläisellä Paimenpoika kermajuustoviipaleella sekä Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -juustokastikkeella!
Annosmäärä
8 annostaValmistusaika
45minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
- 8 kpl Isoja tortillapohjia
- 8 kpl pieniä tortillapohjia
- 400 g jauhelihaa
- 1 pss (28g) tacomaustetta
- 3 rkl vettä
- 1/2 prk (100g) Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -juustokastiketta
- 8 viipaletta Paimenpoika kermajuustoviipaleita
- 1 prk (140g) maissia
- Nachoja
- Tuoretta korianteria
- Salaatinlehtiä
- 2 tomaattia
Ohje
- Ruskista jauheliha pannulla ja mausta tacomausteseoksella. Laita pannulle 3 rkl vettä ja sekoita joukkoon maissit.
- Levitä ison tortillapohjan keskiosaan ensin Paimenpoika Ruoka & Dippi -juustokastiketta ja sitten jauhelihaa. Laita päälle tuoretta korianteria, murustettuja nachoja, 2 tomaattiviipaletta, salaatinlehti ja yksi Paimenpoika kermajuustoviipale.
- Aseta pieni tortillapohja juustoviipaleen päälle ja taita isomman tortillapohjan reunat keskelle.
- Paista crunch wrap kevyesty öljytyllä paistinpannulla ensin saumapuoli alaspäin, jolloin saumat eivät lähde enää purkautumaan. Paista myös toiselta puolelta.
- Nauti!