Crunch wrap

Valmista herkullisen rapeat crunch wrapit, jotka ovat täytetty jauhelihalla, maissilla, nachoilla, kasviksilla ja täyteläisellä Paimenpoika kermajuustoviipaleella sekä Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -juustokastikkeella!

Annosmäärä

8 annosta

Valmistusaika

45min

Vaikeustaso

Arvostele

Crunch wrap

Ainekset

  • 8 kpl Isoja tortillapohjia
  • 8 kpl pieniä tortillapohjia
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 pss  (28g) tacomaustetta
  • 3 rkl vettä
  • 1/2 prk (100g) Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas -juustokastiketta
  • 8 viipaletta Paimenpoika kermajuustoviipaleita
  • 1 prk  (140g) maissia
  • Nachoja
  • Tuoretta korianteria
  • Salaatinlehtiä
  • 2 tomaattia

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta tacomausteseoksella. Laita pannulle 3 rkl vettä ja sekoita joukkoon maissit.
  2. Levitä ison tortillapohjan keskiosaan ensin Paimenpoika Ruoka & Dippi -juustokastiketta  ja sitten jauhelihaa. Laita päälle tuoretta korianteria, murustettuja nachoja, 2 tomaattiviipaletta,  salaatinlehti ja yksi Paimenpoika  kermajuustoviipale.
  3. Aseta pieni tortillapohja juustoviipaleen päälle ja taita isomman tortillapohjan reunat keskelle.
  4. Paista crunch wrap kevyesty öljytyllä paistinpannulla ensin saumapuoli alaspäin, jolloin saumat eivät lähde enää purkautumaan.  Paista myös toiselta puolelta.
  5. Nauti!