Kuusamon Juusto förnyas

Som du kanske lagt märke till håller vi på att lansera en ny image för Kuusamon Juusto. Våra bekanta och läckra ostar får nya förpackningar, efter att vi använt alla de gamla förpackningarna först. Vår nya image tar sig även uttryck på vår webbplats och i vår framtida marknadsföring. Vi vill stärka våra rötter och är stolta över vårt ursprung i norr. Därför har vi valt att namnge våra ostar efter orter i Kuusamoregionen.

Kartorna i vitt leder dig till födelsebygden för våra ostar och i fortsättningen hittar du även våra produkter lättare i osthyllan.

Du kan följa oss i sociala medier på Facebook och Instagram.

Smak och karaktär som inte finns någon annanstans

Man säger att vi är ett segt och tåligt folk. Vi på världens nordligaste ysteri håller med. Ingen som vill leva ett lätt liv skulle komma på tanken att grunda ett ysteri i Kuusamo. Men vi anser att livet inte får vara för lätt, utan att motgångar ger livet krydda.

I över 60 år har vi tillverkat ost i nordöstra Österbotten, tidigare Lappland, nuvarande Norra Österbotten. Våra ostar tillverkas av nymjölkad mjölk från familjegårdar i norr och lagras till forsarnas brus, som välkomnar besökare från när och fjärran.

Hälsningar
Vi på ysteriet

 

 

Bureau Veritas

Oiva-rapport