#makaronilaatikkohaaste

 
Kuusamon+Juusto+Juustomuru+peltimakaronilaatikko+%282+of+15%29.jpg
 

Osallistu ja voita!

On jälleen suositun #makaronilaatikkohaasteen aika! Makaronilaatikkoa - tuota arkipäiviemme pelastusta, sitä voi valmistaa niin monella eri tavalla ja lähes jokaisella on ihan oma reseptinsä sen valmistukseen. Kuitenkin juusto - tuo ainesosien kuningas, kruunaa tämän klassikkoherkun. Haastammekin nyt jokaisen valmistamaan makaronilaatikkoa käyttäen Kuusamon Juuston tuotteita!

 

NÄin osallistut

Jaa kuva Instagramissa valmistamastasi makaronilaatikosta sekä oma reseptisi, jolla sen valmistit. Käytä hashtageja #makaronilaatikkohaaste ja #kuusamonjuusto. Kerro myös mitä meidän tuotettamme reseptissäsi käytit. Osallistumisaikaa haasteeseen on 15.9.2019 saakka. Voit voittaa upean kuusamolaisen käsintehdyn Bjarmian uunivuoan sekä Kuusamon Juuston keittiöpyyhkeen (palkinnon arvo 65 €). Voittaja arvotaan 16.9.2019.

Tutustu tarkemmin Bjarmiaan tästä.

Kilpailun säännöt

 1. järjestäjä

  Kilpailun järjestää Kuusamon Juusto Oy, Kitkantie 110, 90600 Kuusamo. Instagram ei ole kilpailun järjestäjä eikä sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

 2. osallistumiskelpoisuus

  Haasteeseen voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Kuusamon Juuston palveluksessa oleva henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan tai kilpailun järjestämisen kanssa. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja osallistumiskelpoisuuden ehdot.

 3. Osallistuminen haasteeseen

  Haasteeseen osallistutaan yllä olevien toimintaohjeiden mukaisesti.

  Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa kuvaa, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen. Osallistuja vastaa kuvien sisällön sopivuudesta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

  Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa.

  Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja.

  Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja kilpailun järjestäjän päätökset. Kilpailun järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

 4. Kilpailun voittaminen

  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta ja voiton vastaanottamista koskevista ohjeista. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa kilpailun päättymisestä, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

 5. Palkinto

  Palkintona arvomme kuusamolaisen Bjarmian uunivuoan sekä Kuusamon Juuston keittiöpyyhkeen. Palkinnon arvo on 65 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

 6. Järjestäjän vastuu

  Kuusamon Juuston vastuu haasteen osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Kilpailun järjestäjä ei ole myöskään vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

 7. tietosuoja

  Kuusamon Juusto ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

 
Kuusamon Juusto Juustomuru peltimakaronilaatikko (15 of 15).jpg
Kuusamon Juusto Juustomuru peltimakaronilaatikko (5 of 15).jpg
Kuusamon Juusto Juustomuru peltimakaronilaatikko (11 of 15).jpg