PUnaleima emmental -viipaleet

Kuusamon Juuston Punaleima Emmental on jyhkeän täyteläinen emmentaljuusto. Punaleima sopii aromikkaampaa juustoa etsivälle. Punaleima Emmentalia on saatavilla palana ja viipaleena.

Kuusamon Juuston Punaleima Emmental on laktoositon kova juusto, joka sisältää runsaasti kalsiumia. Maultaan punaleima on emmentaleistamme toiseksi voimakkain. Löydä viipaleet valtakunnallisesti 200g pakkauksesta sekä 1kg pakkauksesta ammattilaiskeittiöiden tarpeisiin tukuista.

Punaleima Emmentalille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.

  • Ainesosat: Pastöroitu maito (alkuperä: Suomi), hapate, suola, säilöntäaine (kaliumnitraatti).

    Kotimaisuusaste: 99,28 %

    Ravintosisältö/100g:

    Energiaa………………………. 1600kJ/390Kcal

    Hiilihydraattia………………. 0g, josta sokeria 0g

    Rasvaa………………………….. 30g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 17g

    Proteiinia……………………… 29g

    Ravintokuitua……………….. 0g

    Natriumia……………………… 0,24g

    Suolaa…………………………… 0,6g

    Kalsium…………………………. 1000mg (125 % päivän saantisuosituksesta)

    Laktoosia………………………. 0g

    Pakkauksen kierrätysohje: Kierrätä pakkaus muovina.

    200g | ME: 9 kpl | EAN: 6405020031029

    1kg | ME: 4 kpl | EAN: 6405020030619


Kätevät viipaleet

Mikään ei ole helpompaa, kuin lisätä viipale omaa suosikkijuustoa leivälle. Ota juustoviipaleet mukaan retkelle, mökkireissulle tai mihin tahansa missä haluat viipaleita käyttää!

Pakkaukset ovat helposti avattavia ja uudelleensuljettavia, joten viipaleet säilyvät pakkauksessa hyvin ja jokainen viipale maistuu yhtä tuoreelta.


Punaleima Emmental -viipaleen hiilijalanjälki

Tämän tuotteen hiilijalanjälki on laskettu BioCoden hiilijalanjälkilaskurilla. Alusta on puolueeton, joka tarjoaa tieteeseen pohjautuvaa ajantasaista tietoa. Tuotteidemme hiilijalanjälki koostuu raaka-aineista, hankinnasta, tuotannosta sekä pakkauksesta. Lue lisää tuotteen hiilijalanjäljestä ja katso raportin erittely.


Viipale Kuusamoa

Kuusamon Juuston Emmentalit ovat juustojen aatelia, ja saaneet nimensä paikallisten koskien mukaan. Mitä kypsempi juusto, sitä voimakkaampi juusto. Emmentaliemme vivahteikas maku ja luonteikkuus syntyvät kärsivällisellä kypsyttämisellä keskellä Koillismaan jylhiä vaaroja. Nämä juustot eivät kypsy kalenterista katsomalla, vaan ammattitaidolla juustomestariemme arvion mukaisesti.

Kuusamon Juuston Punaleima Emmentalin löydät myös palajuustona. Punaleima Emmental sopii erinomaisesti makupariksi drinkkien kanssa, katso parhaat juomavinkkimme!


KOKEILE RESEPTEJÄ

Juustoviipaleet maistuvat erinomaiselta erilaisilla leivillä. Ei kannata kuitenkaan unohtaa, että viipaleita on helppoa hyödyntää myös ruoanlaitossa tai nopeana välipalana! Kokeile oman maun mukaan suosikkijuustoasi croissanttien välissä, osana patonkia, lämppäreitä tai eväsleipiä.