Kypsynyt karhun talviunien verran - juuso

 
Kuusamon Juusto Juuso-juusto (1 of 1)-2.jpg
 
 

Kun Kuusamossa Juuso-karhu perheineen käy talviunille, laitamme me Kuusamon Juustolla erikoiserän Emmentaalia kypsymään. Juuson nukkuessa talviunta, kypsyy täyteläinen Emmental valmiiksi.

Juuso-juusto on kunnianosoitus Kuu­sa­mon omal­le Juu­so-kar­hul­le. Juuso on 18-vuotias karhuherra, joka elää leppoisia karhunpäiviä Kuusamon Suurpetokeskuksessa. Juuso-juustoa valmistetaan vain pieni erä ja jokaisesta myydystä pakkauksesta lahjoitamme 0,10€ Juu­son hy­vin­voin­nin pa­ran­ta­mi­seen kar­hu­tar­hal­le. Katso alla olevasta laskurista kauanko karhut ovat olleet talviunilla ja äänestä sivun lopussa sopivaa lahjaa.

 
 
Kypsynyt_karhun_talviunen_verran vihreä.png

kuusamon-juusto-juuso-300.jpg

Osta juustoa ja tee hyvää

Jokaisesta myydystä Juuso-juustosta lahjoitamme 0,10€ karhujen hyvinvointiin Kuusamon Suurpetokeskukselle. Tuote tulee myyntiin, kun karhut keväällä 2020 heräävät talviuniltaan. Juuso-juustoja tulee myyntiin rajallinen määrä, ole siis nopea ja seuraa tarkasti tätä sivua ja sosiaalisen median kanaviamme, niin tiedät koska juusto on kypsää ja kaupoissa saatavilla.

Juuso-juusto tulee myyntiin K-ryhmän kauppoihin valtakunnallisesti.

Äänestä karhuille sopiva lahja

Uusia leluja tukkipuusta, paikallista hunajaa vai jotain ihan muuta? Elokuussa 2020 järjestämme äänestyksen, jossa sinä pääset vaikuttamaan siihen, mitä kerätyillä varoilla karhuille hankitaan.