Kuusamon Juusto Oy:n FACEBOOK- ja INSTAGRAM-kilpailun viralliset säännöt

Klikkaa tästä Kuusamon Juuston Facebookiin.
Klikkaa tästä Kuusamon Juuston Instagramiin.

JÄRJESTÄJÄ

Kilpailun järjestää Kuusamon Juusto Oy, Kitkantie 110, 90600 Kuusamo. Kilpailu ei ole Facebookin eikä Instagramin järjestämä, eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

KILPAILUAIKA

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Kuusamon Juuston Facebook- tai Instagram -päivitystä. Kilpailuaika on 08.10.-14.10.2018. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkinnon voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Kuusamon Juuston Facebook- tai Instagram -päivitykseen mikä on oma suosikki juustoherkuista. Kommentoimalla päivitystä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittaja arvotaan 15.10.2018. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

PALKINTO

Kuusamon Juusto arpoo kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken kampanja-ajan päätyttyä kymmenen lippupakettia. Viisi (5) lippupakettia arvotaan Facebookissa ja viisi (5) lippupakettia arvotaan Instagramissa. Yksi lippupaketti sisältää kaksi (2) pääsylippua Viini ja Ruoka -tapahtumaan 25.–28.10.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

ARPAJAISVERO

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Kuusamon Juusto.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kuusamon Juuston vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Kuusamon Juuston kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT

Kuusamon Juusto ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja käytetä suoramarkkinointiin tai luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet-, Instagram- ja Facebook-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Kuusamon Juusto pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.  Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kuusamon Juusto.

LISÄTIETOJA KILPAILUSTA

Markkinointi: laura.tonteri@kuusamonjuusto.fi