Uudet ekologisemmat ja erottuvammat pakkaukset

 

Olemme uudistaneet palajuustojemme eli Emmentalien, Goudan, Maasdamin sekä Savujuuston, pakkausdesignin. Uudistuksen myötä tuotteemme erottuvat yhä paremmin juustohyllystä ja ne ovat entistä ekologisempia.

Vastuullisuus ja luonnon kunnioittaminen on meille kuusamolaisena yrityksenä äärimmäisen tärkeää ja siksi olemme halunneet siirtyä käyttämään palajuustoissamme Green PE -muovia. Tämä ekologisempi pakkausmateriaali vähentää fossiilisen muovin määrää palajuustojemme kohdalla yli 50%. Materiaalin ekologisuus syntyy kasvipohjaisesta materiaalista, jolla korvataan suuri osa fossiilisesta muovista.

Itse juusto näiden pakkausten sisällä on valmistettu samalla korkealaatuisella reseptillä ja kuusamolaisella osaamisella kuin ennekin. Olemme kuitenkin halunneet viestiä voimakkaammin tuotteiden mausta lisäämällä enemmän väriä pakkauksiin.  Esimerkiksi sini-, puna- ja mustaleima ovat tunnettuja juustomakuja ja niiden korostaminen kyseisin värein auttaa kuluttajaa löytämään haluamansa maun vaivatta. Myös pakkausmateriaalin ekologisuutta tuodaan esiin logon muodossa, sillä tuotteiden vastuullisuus on kuluttajille yhä tärkeämpi kriteeri ostopäätöksessä.

 
 
 
Guest User