Kuusamon Juusto mukana Kespron messuilla

 

Suomen inspiroivimman ja ruokaisimman ammattitapahtuman messukiertue starttaa pian – ja meillä on ilo olla mukana! Kespron messut tarjoavat trendejä, ratkaisuja ja makuelämyksiä foodservice-alan ammattilaisille. Tänä vuonna tapahtuman kantavana teemana ovat tuttuun tapaan syksyn uutuustuotteet, tuotteet alkavaan juhlasesonkiin sekä erilaiset valmiit konseptit ja ratkaisut asiakkaiden liiketoimintaa tukemaan. Messukiertue kattaa seitsemän kaupunkia, joista me olemme mukana Helsingin, Oulun ja Rovaniemen messuilla.  

Me Kuusamon Juustolla haluamme tarjota korkealaatuisia ja puhtaista, kotimaisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita myös ammattilaisten tarpeisiin. Kehitämme ammattilaisille suunnattuja tuotteitamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Messuilla esittelyssä ovat täyteläiset juustocremet sekä valmiiksi puolitetut juustoviipaleet. Mukana myös uusi Kuusamo-tuoteperhe. Tervetuloa osastollemme maistamaan ja tutustumaan tuotteisiimme!

Katso alta paikkakuntien tarkemmat päivämäärät ja aikataulut:

HELSINKI torstai 19.9.          OULU keskiviikko 25.9.         ROVANIEMI torstai 26.9

Messukeskus      Ouluhalli                                   Lappi Areena

Messuaukio 1                         Ylioppilaantie 4                       Hiihtomajantie 4

klo 13-18                                  klo 13-18                                  klo 13-18

Haluatko sopia tapaamisen?

Ota yhteyttä myyntipäällikköömme,

Eero Alaluusua

p. 050 3267 888  

eero.alaluusua@kuusamonjuusto.fi

 

Nähdään messuilla!

 
Heidi Pekkarinen