Terveiset Kuusamosta - Puolitimme juustoviipaleet sinulle valmiiksi!

Puhtaista pohjoisen mauista tunnettu Kuusamon Juusto tuo syyskuussa kauppoihin täysin uudenlaiset, valmiiksi puolitetut juustoviipaleet. Uusien Kuusamon Gouda, Kuusamon punaleima emmental ja Kuusamon savujuusto juustoviipaleiden ansiosta kauppoihin saadaan viipaleet, jotka sopivat kaikille leiville.

Näyttökuva 2019-4-26 kello 14.49.35.png

Uudet Kuusamon Gouda ja Kuusamon punaleima emmental juustoviipaleet täydentävät Kuusamon Juuston juustoviipaleiden valikoimaa, johon kuuluu myös suositut Kuusamon savujuustoviipaleet. Tuoreesta, vastalypsetystä pohjoisen lehmien maidosta valmistetuissa juustoissa, jotka kypsyvät puhtaan pohjoisen luonnon keskellä, korostuu ennen kaikkea hyvä maku. Kuusamon punaleima on aromikas ja täyteläinen emmentaljuusto, kun taas Kuusamon Gouda on maultaan lempeämpi puolikova juusto.

”Tärkeintä meille pienenä paikallisena toimijana on valmistaa maukkaita juustoja, jotka palvelevat kuluttajien muuttuvia tarpeita. Palajuustojemme rinnalle on toivottu laajempaa viipaloitujen juustojen valikoimaa. Valmiit viipaleet ovat arjessa suosittuja, sillä ne ovat nopeita ja helppoja käyttää. Halusimme kuitenkin tuoda jotain uutta perinteiseen tuotteeseen ja keksimmekin puolittaa juustoviipaleet valmiiksi. Nyt viipaleemme sopivat jokaiselle leivälle, sille kapeimmalle hapankorpullekin” kertoo Kuusamon Juuston pääjuustomestari Jan Suurholma.

Uudet juustoviipaleet löytyvät 230 gramman pakkauksista ja ovat Kuusamon Juuston muiden tuotteiden tavoin laktoosittomia. Uutuudet tulevat myyntiin hyvin varusteltuihin päivittäistavarakauppoihin.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin täällä.

 

Lisätietoja antaa:

Markkinoinnin tuottaja, Laura Tonteri, Kuusamon Juusto, p. 044 751 3557,laura.tonteri@kuusamonjuusto.fi

Lataa tiedote PDF:nä tästä.

Jukka Eratuli