Kuusamon parhaita paloja muruna

Puhtaista pohjoisen mauista tunnettu Kuusamon Juusto tarjoaa Kuusamon parhaita paloja jatkossa myös muruna. Monista muista juustovalmisteista poiketen me emme lisää juustomuruumme mitään. Perunatärkkelys tai paakkuuntumisenestoaine eivät mielestämme siihen kuulu. Ripottele ja nauti 100% juustoa!

 
Kuusamon Juusto  (1 of 1).jpg
 

Täyteläinen ja monikäyttöinen Juustomuru soveltuu monenlaiseen ruoanlaittoon. Kuten muutkin juustomme, se valmistetaan pohjoisen perhetilojen puhtaasta vastalypsetystä maidosta Kuusamossa. Juustomurun täyteläisen maun salaisuus on sekoitus erilaisia juustoja: Goudaa, Maasdamia ja Edamia. Sekoituksella mausta on saatu raikas, jolloin juusto ei vie ruoanlaitossa kaikkea huomiota, vaan täydentää lopputulosta.

Juustomuru on luotu arkea helpottamaan, makua unohtamatta. ”Etenkin näin joulukuussa arjen ollessa kiireistä, kuluttajat kaipaavat tuotteita, jotka ovat nopeita ja helppoja käyttää. Rakenteeltaan raasteita irtonaisempi Juustomuru toimii erinomaisesti nopeasti uunissa valmistettavissa ruuissa, kuten gratiineissa, piirakoissa, pizzan päällä tai makaronilaatikon pinnalla”, kertoo Kuusamon Juuston pääjuustomestari Jan Suurholma.

Uusi Juustomuru löytyy 300 gramman pakkauksesta ja on Kuusamon Juuston muiden tuotteiden tavoin laktoositon. Uutuus tulee myyntiin joulukuun 2018 aikana K-kauppoihin kautta maan.

 

Lisätietoja antaa:

Markkinoinnin tuottaja, Laura Tonteri, Kuusamon Juusto, p. 044 751 3557 ,laura.tonteri@kuusamonjuusto.fi

Lataa tiedote PDF:nä tästä.

Laura Tonteri