Pekoni-juustopasta

Tämä herkullinen ja nopea pekoni-juustopasta tuo veden kielelle! Tämä herkkuruoka saa pekonista ja pinaatista makua sekä raikkautta puolikuivatuista kirsikkatomateista. Ruoan sekaan kaadetaan Paimenpoika® Ruoka & Dippi voimakasta juustokastiketta, joka tuo täyteläistä juuston makua ruokaan.

Tarjoile arkena tai vaikka illanistujaisissa, sillä pastaa on helppo tehdä isompikin määrä lisäämällä ainesten määrää!


pekoni-juustopasta

Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 15 min


NÄITÄ TARVITSET

Valmistus

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. 

  2. Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi.  

  3. Lisää pannulle pekonien joukkoon pesty babypinaatti, sekä puolikuivatut kirsikkatomaatit, sekoita hyvin 

  4. Kaada joukkoon Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastike, sekä ruokakerma 

  5. Lisää vielä valutettu pasta pannulle, ja sekoita pastat hyvin kastikkeen joukkoon 

  6. Mausta pippurilla. 

  7. Tarjoile lämpimänä ja nauti!