juustolihapullat

Suomalaisten klassikkoruoka lihapullat maistuvat koko perheelle. Lihapullat ovat herkullisia ja valmistuvat helposti. Sekoitat vain ainekset keskenään, pyörität lihapullat ja paistat. Perinteisiin lihapulliin lisätään nyt juustoista makua Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi Voimakkaalla. Tarjoile yhdessä perunamuusin ja puolukkahillon kanssa!

Kuusamon Juuston Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi on mitä parhaimpia tuotteita ruoanlaittoon. Se sopii monipuolisesti niin ruoanlaittoon, kuin dipattavaksi ja maistuu koko perheelle. Voit valita reseptiin myös miedomman vaihtoehdon Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi gouda 14%.


juustolihapullat

Annoksia: 4 hengelle | Valmistus: 60 min


NÄITÄ TARVITSET

Valmistus

  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita lihapullataikina tasaiseksi.

  2. Muotoile käsin lihapullataikinasta pyöreitä palloja leivinpapeoidulle uunipellille.

  3. Paista lihapullat 200 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

  4. Tarjoile perunamuusin ja puolukkahillon kanssa ja nauti!